Ciro foam support component 1 (24kg)

Item code: 37040006
Price unit: {{item.PricePer}} {{item.UOMType.Description}}
On demand
Sort:
In the color:

Description

Melspring Eiwitremover

Tijdens de teeltwisseling moeten opstanden en goten goed gereinigd worden. Melspring Eiwitremover is hiervoor een goede oplossing. Het is een professioneel reinigingsmiddel voor het snel los maken van hardnekkige en zware vervuiling en heeft een sterk bevochtigende en emulgerende werking op de vervuiling. Melspring Eiwitremover verwijdert vervuilingen, zoals roet, stof en algen, aan de binnen- en buitenkant van de kas. Door de unieke samenstelling vindt er geen mattering/etsende werking plaats op glas (ook niet op gehard en gecoat glas) en geen corrosie op aluminium of roestvrijstalen buizen, frames of apparatuur.

Melspring Eiwitremover reinigt snel en grondig en is breed inzetbaar: teeltgoten, glazen of plastic scheidingswanden, betonnen looppaden, oogstwagens, gereedschappen, sorteermachines, koelcellen, vloeren, tegelpaden, garagevloeren, tuinpaden, kunststoffen, etc. Het product werkt efficiënt, is niet etsend en geeft geen dampwerking. Schuimende toepassing zorgt ervoor dat de reiniging langer blijven doorwerken. De reiniging blijft langer op de te behandelen oppervlakken. Tevens kunt u door het schuim goed zien welke delen er reeds gedaan zijn er welke niet. Nadat met de eiwitremover alles grondig is gereinigd kunnen desinfectiemiddelen gebruikt worden voor het desinfecteren van de goten, opstanden, etc.

Twee producten:
MelspringEiwitremover 1 - alkalisch reinigingsmiddel component 1
Melspring Eiwitremover 2 - alkalisch reinigingsmiddel component 2

Dosering
Afhankelijk van de vervuiling doseert men tussen de 2% (lichte vervuiling) en 8% (zware vervuiling). Aanbrengen met een hogedrukspuit.

Call me back