Groot assortiment tonkinstokken en bamboestokken

Of het nu gaat om plantondersteuning middels een bamboestok, tonkinstok of bamboerek, bij Benfried koopt u de juiste plantondersteuning. Onze bamboematerialen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en breedtes. Naast de plantsteunen kun je bij ons ook terecht voor bindmaterialen zoals clips en touw. Met behulp van deze bindmaterialen wordt de groei van een plant ondersteund.

Tonkinkstokken

Tonkin- en bamboestokken, ook wel plantenstokken genoemd, worden gebruikt voor de begeleiding en groei van planten. De stokken van bamboe zijn gemaakt van een natuurproduct en zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en diktes. Bamboestokken worden vaak tonkinstokken of plantstokken genoemd. Bamboestokken worden zowel in de groenteteelt als in de sierteelt gebruikt. In de groenteteelt worden de jonge planten vaak nog ondersteund middels bamboestokken. In de sierteelt worden tonkinstokken gebruikt om de plant te begeleiden.

Tonkin- of Bamboerekken

Bamboerekken worden onder andere gebruikt om planten te geleiden langs het bamboerek. Het assortiment bestaat onder andere uit de bamboe u-boog en de traditionele bamboerek verkrijgbaar in verschillende soorten en worden gebruikt voor terras- en kuipplanten. De U-boog wordt voornamelijk gebruikt om planten rond te leiden. Een bamboe u-boog kan bijvoorbeeld worden gebruikt in de teelt van orchideeën of terrasrozen

 

Page size:
{{webshop.totalItems}} {{'Articles' | lowercase}}

Unfortunately, we have found no results ...

Try again or please contact us!


            

On demand
{{item.ItemCode}}
Price unit: {{item.PricePer}} {{item.UOMType.Description}}
Sort:
In the color:
{{item.Description}}

{{item.Description}}

Sort:
In the color:
On demand
{{item.ItemCode}}
Price unit: {{item.PricePer}} {{item.UOMType.Description}}
Call me back