Toepassing Noppenfolie

Noppenfolie wordt toegepast om kassen, schuren en andere gebouwen te isoleren. Onze noppenfolie is een heldere folie, voorzien van luchtkussentjes die optimaal isoleren. De folie is duurzaam en erg economisch. 

Bevestiging Noppenfolie

Noppenfolie kan zowel aan binnen- als buitenkant van kaswanden en gebouwen worden geplaatst. Met speciale bevestiging clips, genaamd snappers, kan de noppenfolie eenvoudig bevestigd worden. Snappers hebben wij ook in ons assortiment.

Materiaal Noppenfolie

Noppenfolie wordt geproduceerd uit Polyethyleen en is volledig recyclebaar na gebruik. Noppenfolie is standaard verkrijgbaar in de volgende breedten: 125cm, 150cm, 200cm, 250cm, 300cm, 350cm en 400cm. Op een rol zit standaard 50 lengtemeters. Andere lengtes op aanvraag.

Levensduur Noppenfolie

Onze noppenfolie is sterk en UV gestabiliseerd. Mits goed aangebracht zit noppenfolie voor jaren zonder zichtbare veroudering. Noppenfolie is relatief goedkope isolatie voor een langere tijd!

Overige Noppenfolie

Naast de UV-bestendige noppenfolie hebben wij ook niet UV-bestendige noppenfolie in ons assortiment. Ook hebben wij mini noppenfolie op voorraad, dit wordt voornamelijk gebruikt voor het inpakken van breekbare goederen.


Wilt u noppenfolie bestellen of wilt u een vrijblijvende offerte? Klik hier of neem contact op met uw vertegenwoordiger of productspecialist.

Page size:
{{webshop.totalItems}} {{'Articles' | lowercase}}

Unfortunately, we have found no results ...

Try again or please contact us!


            

On demand
{{item.ItemCode}}
Price unit: {{item.PricePer}} {{item.UOMType.Description}}
Sort:
In the color:
{{item.Description}}

{{item.Description}}

Sort:
In the color:
On demand
{{item.ItemCode}}
Price unit: {{item.PricePer}} {{item.UOMType.Description}}
Call me back