Bevloeiingsmat 

Veel kwekerijen gebruiken bevloeiingsmatten om het gewas te bewateren. Bevloeiingsmatten hebben een capillaire werking, hierdoor wordt het water snel verdeeld in de mat. 

De watercapaciteit van de bevloeiingsmat is de hoeveelheid die de mat kan vasthouden per m2. Er zijn verschillende kwaliteiten bevloeiingsmatten te koop.

Bevloeiingsmat BWM

Deze soort bevloeiingsmat is bont van kleur en gemaakt van gerecyclede synthetische vezels. Deze soort mat heeft een lage capillaire werking maar een hoge watercapaciteit. Teelten die een grotere waterbuffer nodig hebben maken gebruik van de BWM bevloeiingsmat.

Bevloeiingsmat Klaver

Klaver bevloeiingsmat is zwart van kleur en is gemaakt van nieuwe synthetische vezels. Deze soort mat heeft een hoge capillaire werking en een lagere watercapaciteit dan de BWM bevloeiingsmat. In teelten waar alleen van onderaf water wordt gegeven, wordt deze soort bevloeiingsmat gebruikt.

Bevloeiingsmat met gronddoek

Om doorworteling van planten in de bevloeiingsmat te voorkomen wordt er ook weleens gebruik gemaakt van bevloeiingsmat dat voorzien in is van gronddoek. Ook de groei van onkruid wordt hierdoor geremd. Deze soort is op aanvraag leverbaar.

Heeft u vragen over bevloeiingsmat neem dan contact op met onze productspecialist of bel met 015-2569356

Page size:
{{webshop.totalItems}} {{'Articles' | lowercase}}

Unfortunately, we have found no results ...

Try again or please contact us!


            

On demand
{{item.ItemCode}}
Price unit: {{item.PricePer}} {{item.UOMType.Description}}
Sort:
In the color:
{{item.Description}}

{{item.Description}}

Sort:
In the color:
On demand
{{item.ItemCode}}
Price unit: {{item.PricePer}} {{item.UOMType.Description}}
Call me back