Polypropyleentouw voor de tuinbouw

Polypropyleentouw, ook wel paprikatouw of paprikagaren genoemd, wordt in de paprikateelt gebruikt voor het aanbinden van planten. Polypropyleen touw is van plastic materiaal en niet biologisch afbreekbaar. Het paprikatouw is UV bestendig en neemt geen vocht op waardoor de kans op breuk nihil is. Benfried heeft onder andere het polypropyleentouw van Elite in het assortiment dat bekend staat om de hoge kwaliteit en zacht- en soepelheid van het touw. 

Polypropyleentouw 1/1500

Paprikatouw 1/1500 heeft een looplengte van 1500 meter per kg en een gemiddelde breeksterkte van 24 kg. Het touw is standaard leverbaar in de kleuren wit, geel en beige, maar andere kleuren zijn op aanvraag leverbaar. Op een spoel zit 6 kg. Dit touw wordt in de paprikateelt opgebonden met clips. Benfried heeft verschillende soorten clips in het assortiment die hier geschikt voor zijn.

Paprikatouw kopen

Wilt u meer informatie over paprikatouw of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met onze productspecialist of uw contactpersoon. Wij adviseren u graag over de juiste keuze.


Page size:
{{webshop.totalItems}} {{'Articles' | lowercase}}

Unfortunately, we have found no results ...

Try again or please contact us!


            

On demand
{{item.ItemCode}}
Price unit: {{item.PricePer}} {{item.UOMType.Description}}
Sort:
In the color:
{{item.Description}}

{{item.Description}}

Sort:
In the color:
On demand
{{item.ItemCode}}
Price unit: {{item.PricePer}} {{item.UOMType.Description}}
Call me back